Få kontorplads hos os nu

FirmaFabrikken er et iværksætterhus i Kolding, hvor mange forskellige virksomheder alle arbejder under samme tag. Skal du være en del af fællesskabet?

Der forsøges så vidt muligt at hjælpe hinanden på kryds og tværs. Alle sidder med deres egen virksomhed, og har kompetencer inden for hver deres felt. Men folk er gode til at hjælpe hinanden, hvis de har muligheden for det.

423

Kvadratmeter

15

Kontorer

4

Toiletter

10

Gratis parkeringspladser

2017

Åbnet i 2017

100

Års samlet erfaring

Moderne interiør

Hos FirmaFabrikken finder man et cafe-område, lounge-områder, konference rum, samt kontorer hvor der ikke er sparet på interiør.


De 15 kontorer er bla. udstyret med single eller dobbelte hævesænkeborde med massive egetræsplanker samt arkivskabe med massive egetræslåger.

Afdæmpet stemning

Gorms har med deres håndlavede danske designs bragt de lodrette lameller fra 70’ernes parcelhuse tilbage igen, og skabt en harmonisk afdæmpet stemning, der giver plads til at visioner og ambitioner kan få frit spil.

Hjernerne bag

Tino Jørgensen, Søren Ravn og Søren Hansen er hjernerne bag disse kontoromgivelser, som giver kontorplads i et iværksættermiljø til konkurrencedygtige priser.

Har du fundet din nye kontorplads?

Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne vise kontorerne frem.